Profiteer van de aanbiedingen op Onze stock-modellen Stock-modellen

Renault.be

Wettelijke vermeldingen

  1. (1) Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model van 01/10/2017 tot en met 31/10/2017.
  2. (2) Stockpremie: Aanbieding voorbehouden voor particulieren bij bestelling van een nieuw Renault-model van 01/10/2017 tot en met 31/10/2017, geldig op een selectie van modellen/versies en zolang de voorraad strekt. De Stockpremies kunnen variëren volgens model en versie. Het voertuig moet ingeschreven zijn op 30/11/2017 ten laatste. De foto’s van de wagens, hun kleur en eventuele opties zijn louter illustratief en niet bindend. De lijst van de wagens in voorraad kan op elk moment veranderen, daarom kan Renault niet garanderen dat al deze wagens op het moment zelf beschikbaar zijn. De lijst met standaarduitrusting dient slechts als voorbeeld en is niet exhaustief. Renault behoudt zich het recht voor om op elk moment aanpassingen aan de specificaties en aan de beschreven en voorgestelde wagens uit te voeren. De afgebeelde tarieven zijn indicatief en zonder leveringskosten. Ze vormen geen aankoopaanbieding. De afgebeelde kortingen bevatten de gecumuleerde waarde van alle momenteel geldende kortingen in het Renaultnet voor het betreffende model. Ze zijn dus niet cumuleerbaar met andere acties elders vermeld.
  3. (3) Recyclagepremie: uit respect voor het milieu verbindt Renault zich ertoe uw oude voertuig te recycleren bij aankoop van een nieuwe Renault. Aanbod enkel geldig voor particulieren bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model van 01/10/2017 tot en met 31/10/2017. Niet cumuleerbaar met enige andere overname- of recyclagepremie. Het niet meer in gebruik zijnde voertuig moet minstens zes maanden ingeschreven zijn op naam van de eigenaar van de nieuwe Renault en moet volledig zijn met inbegrip van alle wettelijke boorddocumenten. De factuur en het inschrijvingsbewijs van de nieuwe Renault moeten op dezelfde naam en hetzelfde adres staan als het oude niet meer in gebruik zijnde voertuig.
  4. (4) Aanbieding voorbehouden aan professioneel bij aankoop van het betreffende nieuwe Renault-model van 01/10/2017 tot en met 31/10/2017.
  5. (5) Stockpremie: Aanbieding voorbehouden aan professioneel bij bestelling van een nieuw Renault-model van 01/10/2017 tot en met 31/10/2017, geldig op een selectie van modellen/versies en zolang de voorraad strekt. De Stockpremies kunnen variëren volgens model en versie. Het voertuig moet ingeschreven zijn op 30/11/2017 ten laatste. De foto’s van de wagens, hun kleur en eventuele opties zijn louter illustratief en niet bindend. De lijst van de wagens in voorraad kan op elk moment veranderen, daarom kan Renault niet garanderen dat al deze wagens op het moment zelf beschikbaar zijn. De lijst met standaarduitrusting dient slechts als voorbeeld en is niet exhaustief. Renault behoudt zich het recht voor om op elk moment aanpassingen aan de specificaties en aan de beschreven en voorgestelde wagens uit te voeren. De afgebeelde tarieven zijn indicatief en zonder leveringskosten. Ze vormen geen aankoopaanbieding. De afgebeelde kortingen bevatten de gecumuleerde waarde van alle momenteel geldende kortingen in het Renaultnet voor het betreffende model. Ze zijn dus niet cumuleerbaar met andere acties elders vermeld.
    De prijzen betreffende onze aanbiedingen voor bedrijfswagens zijn exclusief BTW (21%).